Как да се спаси играта,да прочете и админа.
#41 VIKINGS 15.05.2015 16:33
VIKINGS
101 Posts
Since 23.05.2007

Ние тука си говорим, а междувременно я вижте колко трансфера са направени след 21-ви ден. И мисля, че по този въпрос беше говорено, но очевидно не е поправено. На никой тук не му се слушат сантиментални речи за недооценения и несправедливо мразен админ. Ти си върши работата и от който трябва ще си получиш уважението. А освен уважение и добри приходи.

#42 Removed user 16.05.2015 18:07
Red scorpions
662 Posts

(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
Спрете да пускате СМС-и и ще се ускорят нещата или ще я закрие или ще я оправи.
Елементарно е. Не търсете под вола теле! Няма да се оправи без "стачка".
Докато си взима по една хубава заплата от вашите СМС няма да има положителни
промени.(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)

#43 Removed user 16.05.2015 22:01
Daredevils
329 Posts

<blockquote><h3>100 leva написа:</h3>Спрете да пускате СМС-и и ще се ускорят нещата или ще я закрие или ще я оправи.
Елементарно е. Не търсете под вола теле! Няма да се оправи без "стачка".
Докато си взима по една хубава заплата от вашите СМС няма да има положителни
промени.</blockquote>
В момента имаме 237 които са вип което не е малко като се има предвид че това че активните потребители са 447 !!! Мисля че от тези 227 бих казал една цифра от порядъка на 2 -2,5 хил лева се генерират на месец мъка нищо не печели ;( ;( ;( ;( беден ще умре от глад :D !!! Определено тази сума трябва да се намали до нулата !!!! Но това ще стане само ако всичките 227 човека се разберат край със смс-сите !!!

#44 FC Donovete Mezdra 16.05.2015 22:23
FC Donovete Mezdra
1169 Posts
Since 22.05.2007

Надежда няма никаква! Админа или не иска или не знае как да спаси играта! Отлива на потребители е огромен и бройката активни потребители намалява главоломно! Моята прогноза е, че до края на годината ще устискаме, но догодина може би няма да има повече от 50-на ентусиасти!!! Как да се привлекат потребители и как да се запали отново искрата на тези, които са на ръба от отказването - не знам, а и не е моя работа! Факт е, че когато Админа бе оставил играта на самотек и нямаше дори официални турнири, потребителите бяхме няколко ПЪТИ повече!!! Какво се промени оттогава, досега - много неща, предимно положителни, но резултат няма ... Много стари мениджъри се отказаха, а нови няма ... Мисля, че приходите от самата игра не са толкова малки и спокойно може да се направи някаква минимална реклама тук-там, да се пипне малко дизайна, да се обединят двата сървара и да се направи УЧИТЕЛ ЗА НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ - Админеееее, от 3 години ти натякваме за това, а ти си баеш и говориш празни приказки! Обединяването на конференции, също е вариант, но пак ще е временен ... трябват играчи, за да има игра!!! Ние, колкото и да си чешем езиците, няма да оправим играта, а тя загива ... Ако Админа не предприеме спешни мерки, какво - нищо ... Никой не ни държи насила, всеки може да си губи времето и да си дава парите на още хиляди места, но нас тук ни харесва ... АДМИНЕ ДЕЙСТВАЙ!!! НАПРАВИ НЕЩО, ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА Е, ВСЕ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ ОТ НИЩО!!! Наздраве от мен (beer)

#45 Removed user 18.05.2015 10:16
Sharks
444 Posts

Аз все още чакам отговор защо ми бяха анулирани всички трансфери направени в различни дни, предполагам с различни отбори и коя точно част от правилата съм нарушил, освен че съм ги продал на минимална цена, понеже и без друго няма кой да ги купи тези играчи? И защо бяха анулирани след 21 ден, за да не мога да ги пусна в продажба отново?

#46 Removed user 18.05.2015 10:31
Red scorpions
662 Posts

ФБ страницата на играта не е публикувано от January 2, 2014.
Сами преценете колко я рекламира и колко му пука за нея.
По аматьорска работа не съм виждал! Ако така си гледа и децата ( както спомена че играта му е като дете) ще умрат от глад милите.
А предната новина там е от January 21, 2012
Тоест за повече от 3 години е написал 2 поста на място където най-много трябва да рекламира и да търси потребители. Все пак страницата му е харесана от повече от 1300 човека. Тоест ако се захване с играта като хората и публикува так всичко играта ще се съживи.

https://www.facebook.com/pages/Shampionicom/151495951559019

Спрете СМСите, докато не я оправи. (sun)

#47 Removed user 18.05.2015 21:06
Red chili peppers
126 Posts

Админа го боли бечура за играта не го ли разбрахте,сега го оплюваме после ще ни сложи по 1 наказание или ще ни затрие отборите както прави с някои хора така,че няма смисъл да се тровим с нерви.Калпава работа от негова страна изобщо не ми пука дали ще има наказание за грубият ми език нищо не губя и без това.:)

#48 Removed user 19.05.2015 15:53
Ul tra violets
828 Posts

През няколко месеца админа играе един и същ театър. Обяснава, как въпреки, че е много зает, ще се опита да отдели повече време на играа. Пуска промоции за левро и хваща балъци, които се надяват нещо да се промени и после продължава не си мърда пръста. Ако беше в моя екип, одавна да съм го уволнил. Останаха 100 човека, които играем играта, обикновенно има по 10-20 онлайн. Най-добре официално да спре играа и да се спира с агонията и надеждата, че нещо ще се случи(puke) (puke) (puke)

#49 Removed user 19.05.2015 21:37
Red chili peppers
126 Posts

В моята конференция днес още 1 отбор стана бот играч който от 2009 година е бил в играта...6 години е отделил на играта и я напусна :) мисля,че скоро и други отбори ще го последват на път е и West Ham United който играе с 50 годишни чичковци и е в В група ...

#50 Removed user 21.05.2015 10:15
Red scorpions
662 Posts

Админа е влизал последно:
Посл. логване 14 Май 2015 14:47 ч.
:D :D :D Този човек ни се подиграва.
Никога в живота си не съм виждал такъв "професионалист". Бял хляб яде от нас 7г и не си мърда пръста. По-добре ако му е останало малко съвест да продаде играта на някой, който му се занимава или да я закрие.
Спрете да пускате СМСи!!!(*)