Как да се спаси играта,да прочете и админа.
|
|
---|---|
#41 VIKINGS | 15.05.2015 16:33 |
101 Posts
Since 23.05.2007 |
Ние тука си говорим, а междувременно я вижте колко трансфера са направени след 21-ви ден. И мисля, че по този въпрос беше говорено, но очевидно не е поправено. На никой тук не му се слушат сантиментални речи за недооценения и несправедливо мразен админ. Ти си върши работата и от който трябва ще си получиш уважението. А освен уважение и добри приходи. |
#42 Removed user | 16.05.2015 18:07 |
662 Posts |
(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) |
#43 Removed user | 16.05.2015 22:01 |
329 Posts |
<blockquote><h3>100 leva написа:</h3>Спрете да пускате СМС-и и ще се ускорят нещата или ще я закрие или ще я оправи. |
#44 FC Donovete Mezdra | 16.05.2015 22:23 |
1169 Posts
Since 22.05.2007 |
Надежда няма никаква! Админа или не иска или не знае как да спаси играта! Отлива на потребители е огромен и бройката активни потребители намалява главоломно! Моята прогноза е, че до края на годината ще устискаме, но догодина може би няма да има повече от 50-на ентусиасти!!! Как да се привлекат потребители и как да се запали отново искрата на тези, които са на ръба от отказването - не знам, а и не е моя работа! Факт е, че когато Админа бе оставил играта на самотек и нямаше дори официални турнири, потребителите бяхме няколко ПЪТИ повече!!! Какво се промени оттогава, досега - много неща, предимно положителни, но резултат няма ... Много стари мениджъри се отказаха, а нови няма ... Мисля, че приходите от самата игра не са толкова малки и спокойно може да се направи някаква минимална реклама тук-там, да се пипне малко дизайна, да се обединят двата сървара и да се направи УЧИТЕЛ ЗА НОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ - Админеееее, от 3 години ти натякваме за това, а ти си баеш и говориш празни приказки! Обединяването на конференции, също е вариант, но пак ще е временен ... трябват играчи, за да има игра!!! Ние, колкото и да си чешем езиците, няма да оправим играта, а тя загива ... Ако Админа не предприеме спешни мерки, какво - нищо ... Никой не ни държи насила, всеки може да си губи времето и да си дава парите на още хиляди места, но нас тук ни харесва ... АДМИНЕ ДЕЙСТВАЙ!!! НАПРАВИ НЕЩО, ПЪК КАКВОТО ЩЕ ДА Е, ВСЕ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ ОТ НИЩО!!! Наздраве от мен (beer) |
#45 Removed user | 18.05.2015 10:16 |
444 Posts |
Аз все още чакам отговор защо ми бяха анулирани всички трансфери направени в различни дни, предполагам с различни отбори и коя точно част от правилата съм нарушил, освен че съм ги продал на минимална цена, понеже и без друго няма кой да ги купи тези играчи? И защо бяха анулирани след 21 ден, за да не мога да ги пусна в продажба отново? |
#46 Removed user | 18.05.2015 10:31 |
662 Posts |
ФБ страницата на играта не е публикувано от January 2, 2014. |
#47 Removed user | 18.05.2015 21:06 |
126 Posts |
Админа го боли бечура за играта не го ли разбрахте,сега го оплюваме после ще ни сложи по 1 наказание или ще ни затрие отборите както прави с някои хора така,че няма смисъл да се тровим с нерви.Калпава работа от негова страна изобщо не ми пука дали ще има наказание за грубият ми език нищо не губя и без това.:) |
#48 Removed user | 19.05.2015 15:53 |
828 Posts |
През няколко месеца админа играе един и същ театър. Обяснава, как въпреки, че е много зает, ще се опита да отдели повече време на играа. Пуска промоции за левро и хваща балъци, които се надяват нещо да се промени и после продължава не си мърда пръста. Ако беше в моя екип, одавна да съм го уволнил. Останаха 100 човека, които играем играта, обикновенно има по 10-20 онлайн. Най-добре официално да спре играа и да се спира с агонията и надеждата, че нещо ще се случи(puke) (puke) (puke) |
#49 Removed user | 19.05.2015 21:37 |
126 Posts |
В моята конференция днес още 1 отбор стана бот играч който от 2009 година е бил в играта...6 години е отделил на играта и я напусна :) мисля,че скоро и други отбори ще го последват на път е и West Ham United който играе с 50 годишни чичковци и е в В група ... |
#50 Removed user | 21.05.2015 10:15 |
662 Posts |
Админа е влизал последно: |